3 toffe locaties voor een personeelsuitje in Zuid-Holland

bedrijfsuitje in Zoetermeer

Of je nu gek bent op personeelsuitjes of liever een gewoon werkdagje op kantoor hebt, eens in de zoveel tijd horen personeelsuitjes erbij. Het is goed voor de groepsdynamiek, de onderlinge verhoudingen tussen collega’s en bovendien is het goed om eens uit de dagelijkse bezigheden en het vaste riedeltje te stappen om vervolgens weer met frisse moed en nieuwe energie door te kunnen gaan! Eerlijk is eerlijk, personeelsuitjes zijn voor de meeste mensen echt geen straf en een goede manier om te ontspannen en je collega’s op een andere manier te leren kennen. In dit artikel deel ik 3 toffe locaties met je voor personeelsfeestjes in Zuid – Holland. Lees snel verder!

De tofste personeelsuitjes in Zuid – Holland op een rijtje

Voor een bedrijfsuitje in Zoetermeer kun je terecht in de Silverdome. De activiteiten die ze hier aanbieden zijn zo uiteenlopend dat er echt voor elke gelegenheid, elke leeftijdscategorie en iedere bedrijfssamenstelling iets  te doen is. Of je nu een groep leerkrachten bent die een personeelsuitje heeft, een groep kappers of secretaresses en ga zo maar door. Iedereen zal hier gegarandeerd een leuke dag beleven. Naast dat er veel verschillende soorten activiteiten aangeboden worden zijn de activiteiten ook nog eens uniek. Dit personeelsuitje zullen jullie nog lang onthouden en er zal nog lang over gesproken worden. Hieronder zet ik een aantal dingen die ze aanbieden voor je op een rijtje, zoals je al merkt zijn wij enthousiast!

  • Het maken van een eigen ijssculptuur. Hoe bijzonder is dat? Dit maak je maar één keer in je leven mee.
  • Teambuilding spelletjes op het ijs, zo versterk je tijdens het personeelsuitje de onderlinge band binnen het team.
  • Is curling iets voor jullie team? Of ga je voor wat meer actie en kies je voor een potje ijshockey, gezonde competitie is altijd goed toch?

Zo zijn er nog veel meer leuke en unieke dingen te doen. Ga je liever voor iets wat minder koud is? Doe dan de pubquiz of ontdek wat de ‘inscape challenge’ inhoudt.

Nog meer inspiratie nodig?

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je nóg meer inspiratie nodig hebt, maar als je benieuwd bent naar andere toffe locaties voor een personeelsuitje dan zetten we er hieronder nog een aantal voor je op een rijtje:

  • Een ‘full VR experience’ helemaal op maat gemaakt voor jouw team. Het leuke is dat je dit op elke gewenste locatie kunt laten doen!
  • Het doen van een E-chopper tour met jouw team is ook zeker een aanrader, ook hierbij kun je weer zelf inspraak hebben in waar de reis langs-/heengaat.

Wil je het personeelsuitje iets kleiner aanpakken en ook zelf wat dingen bedenken en regelen? Dan zijn hier drie leuke ideeën, deze ideeën zijn ook super goed uit te voeren bij slecht weer! Wanneer is jullie volgende personeelsuitje?