De financial lease van een bedrijfswagen

Als ondernemer heeft u genoeg kosten. Daarnaast wilt u naast een bedrijfswagen ook voldoende werkkapitaal overhouden om uw onderneming draaiende te houden. Om dit mogelijk te maken, biedt financial lease uitkomst. U bent alleen verplicht een vast maandbedrag te betalen en hoeft geen grote investeringen in één keer te doen. U houdt dus voldoende ruimte over om te ondernemen!financial-lease-twente

Een bedrijfswagen kan prima door financial lease gefinancierd worden. U heeft bijna direct de beschikking over een passend voertuig naar keuze, zonder er veel geld in te steken. Bovendien bent u direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen en geniet u van diverse fiscale voordelen. Omdat u zelf de looptijd en slottermijn van uw leasecontract kunt aangeven, bepaalt u voor een groot deel zelf welk bedrag u per maand betaalt.

Bij financial lease is het vanzelfsprekend dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzekering en het onderhoud van uw bedrijfswagen. Zo houdt u eveneens grip op de kosten, omdat u zelf bepaalt waar u uw voertuig verzekerd en wanneer onderhoud laat plegen. Voor een breed aanbod van diverse jonge btw-bedrijfswagens die weinig onderhoud vergen, kunt u terecht bij bijvoorbeeld Financial Lease Twente. Deze transparante aanbieder is een specialist in financial lease en zorgt altijd voor een duidelijke offerte vooraf. U bent gegarandeerd van een voorstel op maat, dat net als uw bedrijfswagen geheel passend is bij uw onderneming.