Een offerte opstellen doe je hier!

Offerte opstellen

Offerte opstellenWelkom allemaal, dagelijks geef ik veel tips op het gebied van zaken doen. Ik denk dat ik jullie de laatste tijd weer veel leuke tips gegeven heb. Vandaag is het weer zover, ik ga het vandaag namelijk hebben over een offerte opstellen. Ik ben een ervaren ondernemer, ik draai dus al een tijdje mee, en daarom kan ik minder ervaren ondernemers helpen. Mijn zoon is inmiddels ook ondernemer, dit zit echt in onze familie. Als beginnend ondernemer loop je natuurlijk wel tegen het nodige aan, hier heeft mijn zoon ook last van. Hij vindt het erg moeilijk om de administratie te doen en een offerte opstellen vindt hij ook lastig. Hij moet hier dan veel tijd in stoppen, en dat is nergens voor nodig. Daarom heb ik hem verteld over onFact, dit bedrijf doet je hele administratie, maakt offertes en facturen. Alles staat in een cloud, en het is daarom erg overzichtelijk. Toen ik dit aan mijn zoon vertelde, is hij meteen naar de website toegegaan.

offerteEen afspraak maken

Mijn zoon maakte meteen een afspraak met dit bedrijf, en inmiddels werkt hij al via het systeem. Hij is mij erg dankbaar voor de tip, want dit scheelt hem erg veel tijd. Buiten dat kost het systeem niet eens heel veel geld, terwijl hij zijn tijd nu in zaken kan stoppen waardoor hij geld verdient.maken offerte