De functie van administratief medewerker

De functie van administratief medewerker

De functie van Administratief MedewerkerBen jij benieuwd wat de functie van administratief medewerker inhoudt? Je lees er alles over op de site van Fabius Opleidingen. Wanneer je enthousiast bent over deze functie, kun je je direct inschrijven voor de opleiding. Fabius heeft meer dan 50 leslocaties in heel Nederland dus je kunt altijd lessen volgen bij jou in de buurt. Ook is dit opleidingsinstituut erg flexibel en kun je zelf kiezen wanneer je de lessen volgt. Dit is handig wanneer je daarnaast nog gewoon een baan hebt. De opleiding Administratief Medewerker duurt 9 maanden en dan heb je al een waardevol diploma op zak!

Wat zijn de werkzaamheden van een administratief medewerker?

De functie van een administratief medewerker is heel veelzijdig en bestaat met name uit secretariële en financieel-administratieve werkzaamheden. Ook zijn er een aantal specialismen die onderdeel zijn van de functie, waaronder het opstellen van correspondentie, het aannemen en verwerken van telefoontjes en bedrijfsadministratieve werkzaamheden. Ook komen er nog meer zaken bij kijken, zoals werken met Microsoft Office, administratief schrijven, informatie analyseren en schriftelijke communicatie. Kortom, om de functie van administratie medewerker uit te voeren heb je echt een goede opleiding nodig.

De functie van administratief medewerkerVolg ook jouw opleiding bij Fabius!

De functie van administratief medewerker leek mij erg leuk, met name vanwege het klantencontact en natuurlijk omdat de werkzaamheden zo afwisselend zijn. Daarom heb ik besloten om mij in te schrijven voor de opleiding Administratief Medewerker bij Fabius. Ik ben nu een paar maanden bezig en het bevalt mij enorm goed. Ik ben van plan om ook nog de vervolgopleiding Financieel Administratief Medewerker te volgen. Zo ben ik straks echt van alle markten thuis en kan ik hopelijk snel een leuke baan vinden! Wil jij ook een andere baan, dan kan ik zeker aanraden om een opleiding bij Fabius te volgen. Het is in vergelijking met andere aanbieders niet duur en ze hanteren een persoonlijke benadering.