Ga terug in de tijd op je bedrijfsfeest met deze # hits uit de 80’s

SKYFLY Live

Ben je op zoek naar een professionele DJ voor jouw bedrijfsfeest? De ervaren DJ’s van SKYFLY weten altijd exact de juiste sfeer te creëren in de stijl van jouw organisatie. Is het merendeel van jouw personeel bijvoorbeeld opgegroeid in de jaren ‘80? Dan zijn zij vast bekend met de grote hits uit deze tijd. Wij zetten de grootste nummer 1-hits uit de 80’s voor je op een rijtje zodat je alvast in de stemming kunt komen.

1. Queen – Another One Bites The Dust

Wie kent dit nummer niet? Een van de bekende nummers van Queen welke recentelijk ook gebruikt is in een reclamespotje van het automerk: Dacia Duster. Deze single werd een wereldwijde hit en behaalde de nummer 1 in meerdere landen.

2. The Police – Every Breath You Take

De grootste hit van The Police welke meerdere awards heeft gewonnen: Every Breath You Take. Het nummer werd geschreven door Sting en is de grootste hit uit 1983.

3. Olivia Newton-John – Physical

Physical stond in 1981 tien weken op nummer één! Leuk weetje: dit nummer was in eerste instantie geschreven voor Rod Stewart.

4. Survivor – Eye Of The Tiger

Een andere Grammy winner is ‘Eye Of The Tiger’. Dit nummer uit 1982 stond maar liefst 11 weken in de hitlijsten.

5. Blondie – Call Me

Het nummer ‘Call Me’ stond in 1980 op nummer 1 in de hitlijsten. Het was de titelsong van de film ‘American Gigolo’. Het nummer is na die tijd nog twee keer gecoverd door andere artiesten.

6. Joan Jett & The Blackhearts – I Love Rock ‘N Roll

I Love Rock ‘N Roll is oorspronkelijk in 1975 uitgebracht door de band The Arrows. Het werd toen geen hit. In 1982 is het opnieuw uitgebracht door Joan Jett & The Blackhearts en heeft het zeven weken op nummer 1 gestaan!

7. Diana Ross – Upside Down

De grootste hit ooit van Diana Ross is ‘Upside Down’ welke is uitgebracht in 1980. Ook dit nummer komt voor in een auto reclame, namelijk van Mercedes.

8. Lionel Richie – All Night Long

Wie kent dit nummer niet… in 1983 werd ‘All Night Long’ uitgebracht als eerste single van het album ‘Can’t Slow Down’. In Nederland werd het een nummer 1 hit!

9. Michael Jackson – Rock With You

Dit nummer van Michael Jackson heeft in 1980 vier weken op nummer 1 gestaan bij de Amerikaanse Billboard Hot 100. In Nederland heeft het de top 40 nooit gehaald…

10. Journey – Don’t Stop Believin’

Deze single werd in 1982 uitgebracht en was een zogenoemde power ballad. Het nummer heeft in Nederland de Top 40 niet gehaald. Vanaf 2006 is het nummer veel gebruikt in films en televisieseries. Nadat de cast van Glee het nummer coverde werd het in verschillende landen een hit!

Op deze nummers zullen jij en je collega’s helemaal losgaan op het bedrijfsfeest. Regel een DJ, geef je muziekvoorkeuren door, en het feest kan beginnen!