Het beste advocatenkantoor in Breda!

advocaat

advocaatBent u opzoek naar het beste advocatenkantoor in Breda? Neem dan eens een kijkje op de website van Singel advocaten. Dit advocatenkantoor heeft mij pas geleden uit de brand geholpen en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik een zaak heb gewonnen. Ik heb helaas een rechtzaak aangespannen tegen een werknemer van me. Dit was erg vervelend maar helaas moest het.

Ik heb erg goed contact met mijn personeel en dit had ik dan ook niet verwacht. Deze werknemer was namelijk aan het werk voor zijn eigen bedrijf tijdens werktijd. Ik had hem hier al een keer op aangesproken en vervolgens deed hij dit weer. Ik wilde hem ontslaan maar hij weigerde. Hierdoor kwam er een rechtzaak en deze wilde ik uiteraard winnen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar het beste advocatenkantoor in Breda. Nadat ik op het internet veel gelezen had kwam ik uit op de website van Singel advocaten. Ik nam contact met ze op en zij vertelde me dat ze deze zaak zeker voor mij zouden gaan winnen, Ik ging vervolgens met ze in zee en dit was een goede keuze.

rechtzaakWe hebben gewonnen!hulp advocaat

De rechtzaak wonnen we erg makkelijk en daar ben ik erg blij mee. De werknemer is ontslagen en de sfeer op kantoor is ook beter. Iedereen was erg boos op hem en inmiddels heerst er dus weer een prettige werksfeer en dit is uiteraard erg belangrijk om goed te presteren.