Inschakelen van incasso no cure no pay bedrijf

Betalingen bleven uit, telefoon werkte op gegeven moment niet meer…. Vervelend aangezien ook wij maar al te graag het niet betaalde factuur willen ontvangen. Na alles wat we hebben geprobeerd is het helaas niet gelukt om een bedrag te mogen ontvangen. Zelfs al voorgesteld dat er in termijnen een bedrag overgemaakt mocht worden, helaas ook daar geen reactie op ontvangen. Hier zat ik niet op te wachten waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een incasso no cure no pay bedrijf. Mijn hoop op het internet gevestigd of dat ik een betaling binnen kan krijgen klinkt erg vreemd, toch heb ik deze stap genomen!

1312052312_Preincasso-Banner2

Goed geregeld

Tijdens het zoeken op het internet naar een incasso no cure no pay bedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Bill incasso. Dit bedrijf maakt het mogelijk om vanachter je eigen computer een niet betaalde factuur te uploaden welke vervolgens door hun wordt opgepakt. Zelf heb ik hier vrij weinig verstand van ( gelukkig) maar zag er enigszins  toch weer hoop in dat het factuur alsnog wordt betaald. Door eerst telefonisch in contact te komen met dit bedrijf wist ik wat de mogelijkheden zijn qua betalingen. 

incasso_keurmerk

persoonlijk vind ik het ook prettig om te weten dat er pas betaald hoeft te worden wanneer hun het ook daadwerkelijk voor mekaar krijgen dat de factuur wordt voldaan. In totaal heeft het drie dagen geduurd voordat hun een reactie hebben ontvangen van onze wanbetaler. Hier is een regeling mee getroffen welke nog steeds in stand is!