Ontdek 4 keer heerlijke mogelijkheden van lekkers in blik voor zakelijke geschenken

koekblik bedrukken

Een goed zakelijk geschenk maakt een blijvende indruk en wat is er dan beter dan een blik vol lekkers. Zelf blikken kopen en die vervolgens vullen met allerlei lekkers is een uitstekend idee. Niet alleen is het uniek, maar het toont ook aan dat je moeite en tijd hebt gestoken in het vinden van het juiste geschenk. Een koekblik bedrukken met het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap maakt het nog specialer.

Hollandse koeken voor internationale klanten

Hollandse koeken hebben iets speciaals en kom je verder in de wereld niet snel tegen. Als je denkt aan een zakelijk geschenk voor je internationale klanten, waarom zou je ze dan niet verrassen met een koekblik gevuld met de lekkerste Hollandse koeken? Van stroopwafels tot speculaas of roze en gevulde koeken. Het is niet alleen een lekkere traktatie, maar het laat je klanten ook een beetje kennismaken met de Nederlandse cultuur. Zorg ervoor dat je een blik kiest dat de koeken vers houdt. Het zou zonde zijn als de smaak wordt verpest door het kiezen van een verkeerde blik

koekblik bedrukken

Blikken vol Hollandse dropjes

Drop is een echte Hollandse lekkernij. Voor de echte dropliefhebber zijn er zoveel variaties en smaken beschikbaar. Je kunt een blik vullen met diverse soorten dropjes. Er zijn veel verschillende smaken zoals zoet en zout, daarnaast kun je kiezen voor zachte of harde drop. Een blik vol drop is niet alleen een verrassing maar ook een unieke smaakervaring. Dropjes doen het over het algemeen goed, dus het is best een veilige keuze om de bedrukte blikjes mee te vullen. 

Het perfecte blikje pepermunt

Soms heb je gewoon iets kleins en eenvoudigs nodig om je waardering te tonen. Een klein blikje gevuld met verfrissende pepermuntjes is zo’n perfect kleinigheidje. Het is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten of conferenties. Pepermuntjes zijn niet alleen verfrissend, maar ze zijn ook perfect om die adem even op te frissen na een lunch of diner. Het blikje kan later opnieuw worden gebruikt of op het bureau worden bewaard als een herinnering.

Grote blikken toffees voor op kantoor

Toffees zijn die zachte snoepjes waar bijna iedereen van houdt. Moet jij nog blikken kopen? Kijk online want daar vind je de perfecte blik voor de toffees.  Een groot blik gevuld met verschillende soorten toffees kan een goed zakelijk geschenk zijn, vooral voor op kantoor. Medewerkers kunnen een snoepje pakken tijdens een koffiepauze of gewoon wanneer ze zin hebben in iets zoets. Cadeaus geven kan moeilijk zijn, maar je weet dat je met lekkers meestal wel goed zit.