Tip: een linkbuilding campagne starten

#15

Lezers, vandaag een tip over de voortgang die de IT en haar mogelijke toepassingen in de afgelopen jaren hebben gemaakt – een die eigenlijk te snel is gegaan om goed te volgen. Wat duidelijk moge zijn is dat de wereld zoals we die kenden compleet veranderd is. En daarom zou ik je in dit bericht willen wijzen op de mogelijkheden van linkbuilding.

Zoekmachineoptimalisatie met het oog op morgen

Met linkbuilding zorg je ervoor dat je hoog in de zoekmachines – met name Google – komt te staan. Heb je een stabiele positie bereikt, dan zijn je mogelijkheden vele malen groter. Niet om je ongerust te maken, maar er nadert een toekomst waarin mensen hun zaken, of in elk geval het gros daarvan, als producten en diensten online bestellen. Fysieke winkels worden steeds minder belangrijk, om maar een voorbeeld te noemen. In plaats van proberen vast te houden aan die oude standaard die we allemaal kennen en die inmiddels echt achterhaald is, lijkt het me voor ondernemingen vele malen slimmer om mee te gaan met de trends.

#13

Linkbuilden valt in die trend, want op allerlei verschillende manieren worden urls van jouw website of webshop verspreid over het web. Het is echt als een spin (jouw bedrijf) in een web, waarbij alle draden verspreid in dat web terug zijn te leiden naar jouw website. Hoe meer draden en hoe beter de draden, des te meer bekendheid ontvangt je bedrijf ook. De nodige kennis is vereist om in te kunnen spelen op (veranderingen binnen) de zoekmachines. Zodoende doe je er goed aan na te denken over een goede strategie, welk stempel wil jij op de wereld drukken?

Hier vast enkele handige tips
Hier vast enkele handige tips