Tip: King producten vergelijken

3

Vandaag een mededeling waar elke ondernemer wel wat aan zal hebben. Verrassend ondernemen begint immers met slim denken, met ‘andersdenken’. Dat de arbeidsmarkt drastisch aan het veranderen is, merken we aan alles om ons heen. Automatisering neemt het volkomen over van mensenarbeid – en over een jaar of tien kunnen we verwachten zo’n drie miljoen banen te verloren te hebben – en daar wilde ik vandaag iets specifieker op ingaan. Waarom immers nog een boekhouder in de arm nemen als je voor zo’n vijftig euro per maand klaar kan zijn? Ik ging King producten vergelijken en kwam uit op de volgende verrassende constatering.

Wat is je voordeel bij een administratief programma?

Waar ‘m je voordeel denk ik in zit, is in het aanschaffen van de software die bij je onderneming past. Waar ben je naar op zoek? Naar een factureer- en boekhoudprogramma voor jou als zzp’er of voor je bedrijf, assortimentsbeheer, voorraadadministratie – óf wil je dit alles in één hebben? Je kunt alle King producten vergelijken op de website van Miki Business software, dat zeven pakketten in de aanbieding heeft.

5

Via de website van Miki is het tevens zeer gemakkelijk het pakket te vinden dat bij jouw specifieke behoeftes behoort. Ik heb een link geplaatst in dit artikel die je er direct naartoe leidt en het enige wat je hoeft te doen is de volgende vijf vragen te beantwoorden.

1

Beter nog dan de mens dit voor ons kan, lost een softwareprogramma onze lastige financiële, logistieke of anderszins administratieve taken voor ons op.