Trainingen en opleidingen in de hele administratieve wereld

Wil jij aan de slag in de administratieve wereld en jezelf omscholen tot een professionele medewerker? Of ben je al werkzaam in deze branche en wil je je kennis uitbreiden om hogerop te komen in je werk? Dan is het een goed idee om een van de opleidingen en cursussen van Fabius te volgen. Door deze trainingen zorg je er in een korte tijd voor dat je meer ervaren en bekwaam bent op het vakgebied waar jij jezelf in wilt specialiseren, dichtbij huis doordat er door de meer dan 50 door heel Nederland verspreide leslocaties altijd wel een locatie in de buurt is.

Het hele vakgebied beschikbaar

Bij Fabius zijn er opleidingen beschikbaar voor elke functie, op welke hoogte op de bedrijfsladder dan ook, of je nu al bekend bent met het vak of voor een geheel nieuwe uitdaging gaat. Zo zijn er opleidingen op het gebied van secretaresse of managementassistent, maar ook als administratief medewerker, boekhouder of bij de klantenservice. Alle opleidingen en cursussen zijn vanaf mbo-niveau beschikbaar en er is geen vooropleiding nodig. Je volgt deze opleidingen eens per week en je kunt zelf bepalen of je dit doet in de ochtend of in de avond, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt en goed te combineren is met je werk of sociale leven.

Bij Fabius kun je voor alle opleidingen voor kantoor- en boekhoudfuncties terecht, maar ook voor extra cursussen die je functie vergemakkelijken of verbeteren. Denk hierbij aan een cursus voor Microsoft Office als Word en Outlook en een typecursus. Inschrijven gaat eenvoudig via de website van Fabius, waar jezelf kunt bepalen welke cursus je volgt, waar je dat doet en wanneer. Wil je eerst nog weten wat je kunt verwachten van de opleiding of cursus van Fabius, dan kun je ook eerst een brochure aanvragen en daarna alsnog beslissen welke opleiding je doet.