Two Step web & marketing

Two Step web & marketing Two Step web & marketing

Zelf vind ik het heel erg lastig om tijd vrij te maken voor het onderhouden van mijn social media kanalen. Daarom heb ik het bedrijf Two Step web & marketing ingeschakeld om mij hier mee te helpen. Het is namelijk wel heel erg belangrijk om content te blijven posten. Toen ik het een jaar geleden aan had gemaakt, was ik vast besloten om elke twee dagen wat te plaatsen. Al heel erg snel schoot dat er bij in. Daarnaast vond ik het toch best wel lastig om leuke content te bedenken wat ik zou kunnen plaatsen. Het bedrijf gaat mij daar gelukkig ook mee helpen. Met hen ben ik rond de tafel gaan zitten om mijn wensen en doelstellingen te bespreken. Mijn doelstelling is om binnen drie maanden meer dan duizend volgers te hebben.

Two Step web & marketing Two Step web & marketing

Wensen en doelstellingen

Het bedrijf Two Step web & marketing ging na ons gesprek onderzoeken wie mijn doelgroep is op social media. Daarna gingen zij een content kalender maken waarin staat wat geplaatst moet worden op welke dag. Dat vond ik echt heel erg handig van het bedrijf. Op die manier kan jij altijd het overzicht bewaren en zal het niet voorkomen dat jij geen content hebt voor op een social media kanaal. Het is heel erg prettig dat ik zo goed begeleid wordt door het bedrijf. Zij houden mij van alles op de hoogte en als ik vragen heb kan ik altijd bij hen terecht. Het personeel is ook heel erg vriendelijk en beschikt over veel kennis.