Vijf tips hoe je een kantoor kan inrichten

dutchlabelstore.nl of www.dutchlabelstore.nl

Heb je een nieuw kantoor? Omdat je een eigen bedrijf hebt en eindelijk niet meer vanuit je eigen huis zult werken? Of had je al een kantoor, maar ga je verhuizen? Of ben je in dienst bij een bedrijf en ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van het nieuwe kantoor? Wat de reden ook is dat je een nieuw kantoor wil inrichten, in dit artikel helpen we je op weg met drie tips.

Een kantoor gezellig maken hoeft namelijk niet moeilijk te zijn! Volg deze vijf tips en je bent goed op weg om een ruimte te creëren die zowel stijlvol als uitnodigend is.

Tip 1. Zorg voor voldoende licht

Goede verlichting is essentieel voor elke ruimte, maar het is vooral belangrijk in een kantoor waar je lange uren zult werken. Natuurlijk licht is altijd het beste, dus probeer uw bureau zo mogelijk bij een raam te zetten. Zo niet, investeer dan in een paar lampen van goede kwaliteit om de ruimte op te fleuren.

Lampen kun je in het plafond laten installeren. Ook kun je aan het plafond lampen ophangen. Daarnaast kun je extra licht creëren met stalampen. Verder kun je ook op het bureau kantoorlampen neerzetten. Verder kun je de ruimte nog meer oplichten met lichtstrips en diverse vormen van diffuus licht.

Tip 2. Gebruik planten om de ruimte te verlevendigen

Planten zien er niet alleen geweldig uit, maar ze helpen ook de lucht te zuiveren. Kies een paar soorten die weinig onderhoud vergen en goed gedijen in uw kantooromgeving.

Tip 3. Voeg wat kleur toe

Een vleugje kleur kan een ruimte echt transformeren en meer uitnodigend maken. Integreer de kleuren van uw bedrijf in de inrichting of kies tinten die het bestaande palet aanvullen.

Tip 4. Zorg voor voldoende kantoorartikelen

Naast dat je wil dat je nieuwe kantoor een prettige ruimte wordt, dienen ook alle praktische zaken aanwezig te zijn. Alles van pennen, papier, een nietmachine, ontnieters, paperclips, plakband, dikke tape, lijm, notitieblokken, mappen, bakken om papier en andere objecten in op te bergen en nog veel meer. Er zijn veel dingen waar je wellicht niet aan denkt tot dat je ze nodig hebt. Kijk daarom eens op de site van een online verkoper van kantoorartikelen zoals dutchlabelstore.nl voor alle verschillende type kantoorartikelen die je nodig kunt hebben.

Tip 5. Denk ook aan de facilitaire kant van kantooronderhoud

Niets maakt zo’n slechte indruk op klanten als wanneer je kantoor vies is of het toilet slecht onderhouden is. Zorg daarom dat je genoeg schoonmaakmiddelen, een dweil, een stofzuiger, een wc-borstel, een afwasmachine en afwastabletten en nog veel meer. Ook hiervoor kun je op webshops zoals www.dutchlabelstore.nl terecht.

Bron: dutchlabelstore.nl