Voordelen van Magento 2

Magento 2 is aan het einde van 2015 uitgekomen. Met de introductie van Magento 2 komt er ook langzaam maar zeker een einde aan het tijdperk van Magento 1.X. Wij als bedrijf stonden voor de keuze om een dure upgrade uit te laten voeren naar Magento 2, of om een nieuwe webwinkel te laten bouwen die op deze versie van Magento gebaseerd is. Wij hebben als bedrijf voor het laatste gekozen. Jaagers heeft ons geholpen om de nieuwe webwinkel succesvol te realiseren.

Een betrokken partner bij de overstap naar Magento 2

Jaagers heeft zich een betrokken partner getoond toen wij over moesten stappen naar de nieuwe versie van Magento. Dit bleek tijdens de realisatie al toen onze wensen duidelijk geïnventariseerd werden en omgezet werden in een succesvolle strategie. Tijdens het realiseren van het project hebben wij ervoor gekozen om een projectmanager aan te stellen die bij Jaagers is gaan werken. Op deze manier kon er snel geschakeld worden en is de realisatie van de nieuwe website goed verlopen.

Voordelen Magento 2

De voordelen van de nieuwe website merken wij als bedrijf bijna dagelijks. De conversie stijgt en het is makkelijker geworden om de website beter te laten presteren in Google. Onze website is met verschillende pagina’s een stuk beter gaan presteren in de zoekmachines en dat zorgt voor aanzienlijk meer omzet. Daarnaast merken we dat het bijhouden en bijwerken van een website die op Magento 2 draait aanzienlijk minder tijd kost. Al met al is de upgrade naar deze versie van Magento zeker de moeite waard geweest.