Vroeger gebruikte ik altijd BMK incasso

BMK-40jaarWelkom allemaal weer op mijn blog. Zoals jullie weten deel ik graag mijn ervaringen die ik door de jaren heen heb op gedaan als ondernemer. Ik ben inmiddels gestopt maar ben nog steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de zakenwereld. Ik heb vandaag dan ook een tip voor jullie jonge ondernemers. De tip is BMK incasso. Iedereen maakt het weleens eens mee, lastige klanten of debiteuren die weigeren om te betalen. Zo heb ik zelf vroeger alle smoesjes te horen gekregen. Zo is de meest gebruikte dat een klant zegt nog niet te willen betalen voordat hij de producten zelf kan zien. Opzich logisch, maar wel risicovol. Vaak is het zo dat wanneer de klant dan ook de producten ontvangen heeft, deze plotseling weigert te betalen, omdat deze dan schade heeft. Dit is vaak onzin, het is gewoon een manier om er mee weg te komen. Wanneer ik dit probleem zelf altijd had, schakelde ik BMK incasso in. 

Zakdoek

Betrouwbaar en effectief

Man-debiteurenbeheerDoor hun jarenlange ervaring krijgen zij de klus altijd geklaard, zonder geweld natuurlijk. Doordat zij alle geschreven en ongeschreven regels kennen behalen zij altijd het gewenste resultaat. Dit door bijvoorbeeld een deurwaarder te sturen, zodat jij als bedrijf het geld alsnog ontvangt. Wanneer jij niet aan een incassobureau vast wilt zitten, dus deze niet maandelijks nodig hebt is het ook mogelijk om eenmalig gebruikt te maken van hun diensten. Dit is vrij uniek in Nederland, want naast BMK incasso zijn er niet veel andere bedrijven waarbij dit mogelijk is. Ik hoop jullie jonge ondernemers weer een goede tip gegeven te hebben en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik die graag.