zzp zorg opdrachten ideaal!

Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel over de zorg in onze wereld. Toch wil ik het voor een keer toch even aankaarten aangezien ik bij b-street.nl heb gezien dat er goed gewerkt kan worden als het gaat op het gebied van de zorg.  Een zoektocht naar zzp zorg opdrachten die je vervolgens uitbesteedt?

Goede zorg is belangrijkdownload

Mijn moeder had namelijk ook de nodige zorg nodig om alles te kunnen doen in wat er nodig is. Aangezien ze zelf op leeftijd is en niet op zit te wachten om iedere week iemand anders bij haar over de vloer te krijgen is mij de opdracht gegeven dat ik op zoek moet gaan naar iemand die voor mijn moeder zorgen kan. Ik als ondernemer heb daar gewoonweg te weinig tijd voor, wat ik overigens al erg genoeg vindt.

Door contact op te nemen met b-street.nl en het verhaal uitgelegd heb is mijn duidelijk geworden dat hun genoeg zzp zorg opdrachten kunnen ontvangen om alle zzp’ers aan het werk te houden. Ik heb dan ook niet lang hoeven twijfelen om de opdracht bij hun neer te leggen. Wilde er wel voor zorgen dat ik er de eerste keer bij zou zijn zodat ik zelf kon zien of dat mijn moeder het een geschikt iemand vindt of niet.