Ankerpunt voor een veilige werkomgeving

Ankerpunt

Ankerpunt gezocht omdat de mijne recent kapot is gegaan! Hier baal ik aardig van, dit vanwege het feit dat ik zo veel mogelijk te veilig te werk ga. Als ZZP zijnde zit je er niet op te wachten om met een gebroken been thuis te komen zitten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk veilig te werk gaan. Zo heb ik voor enkele maanden terug al een dakrandbeveiliging besteld. Hiermee kan ik mijn veiligheid een stuk beter garanderen. Bovendien geeft het mijn vrouw ook een stuk prettigere gevoel. Geregeld krijg ik het namelijk te horen dat zij mij heeft zien werken zonder beveiliging.Ankerpunt

Nieuwe ankerpunt besteld op het internet

Afgelopen week had ik tegen haar gezegd dat mijn punt kapot is gegaan en dat ik hier aardig van baal. Zodoende zijn wij samen op het internet gaan zoeken naar een nieuwe ankerpunt. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwamen wij terecht op de website van jesteigertje.nl. Bij dit bedrijf vind je vrijwel alles om de veiligheid op de werkvloer te garanderen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.

Ankerpunt

Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling in ontvangst mogen nemen. Hier ben ik onwijs tevreden over aangezien de kwaliteit een stuk beter is dan dat ik voorheen heb gehad. Bovendien zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker met wat ik elders heb gezien. Mijn vrouw is hier gelukkig tevreden over en dit geeft mij een prettig gevoel. Nu ben ik alleen nog opzoek naar een nieuwe steiger aangezien deze hoog toe is aan vervanging. Ik zag dat je dit bij jesteigertje.nl kunt bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Diverse afmetingen zijn hier verkrijgbaar en het ideale hiervan is dat het ook nog eens wordt bezorgd op locatie. Perfecte service waar wij onwijs tevreden over zijn!