BTL: Bureau voor Tuin- en Landschapsverzorging


BTL is in de groensector al sinds 1962 een begrip. Dit gerenommeerd bedrijf werkt met meer dan 400 mensen vanuit 15 locaties in het hele land. Vanaf eind 2018 is deze organisatie onderdeel van de IDVERDE Groep. Samen met deze Europese marktleider op het gebied van de aanleg van en het onderhoud aan zowel stedelijke als natuurlijke buitenruimtes, garandeert ze haar medewerkers de mogelijkheid om door te groeien en het blijven verbeteren van de waarde en kwaliteit die ze aan haar klanten biedt.

BTL heeft jarenlang ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten als daktuinen en grote terreininrichtingswerken. Goed opgeleide vakmensen met passie voor hun werk zijn degenen die deze opdrachten tot een mooi resultaat brengen waar de klant bijzonder tevreden over is. Ze heeft ook creativiteit, hoogwaardige kennis en een up-to-date machinepark voor specialistisch werk in huis.

 

Dit alles resulteert in een geïntegreerde dienstverlening. Klanten kunnen bij BTL terecht voor het gehele proces vanaf ontwerp en aanleg tot en met het onderhoud en beheer na realisatie van het project. Klanten waarderen haar dan ook zeer vanwege haar specialistische kennis en het feit dat ze een betrouwbare organisatie is, want dit bedrijf staat voor duurzame relaties en is zowel adviseur als gesprekspartner.

 

De expertises van Bureau voor Tuin- en Landschapsverzorging

De expertises van zijn in drie elkaar aanvullende werkmaatschappijen ondergebracht:
1. BTL Advies, een architecten- en ingenieursbureau met technici en specialisten die alles weten over groener leven; met verstand van planten, bomen en natuur.
2. BTL Bomendienst, deze werkmaatschappij biedt advies, verzorging en ziektebeheersing van alle soorten bomen.
3. BTL Realisatie, de aannemer met hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen die waarde toevoegt aan groen.