Dutch Made Leather: Oer-Hollands

Hoewel de bedrijfsnaam in het Engels wordt geschreven, is het toch echt een oer-Hollands bedrijf uit het zuiden van het land. Ze hebben een hele range aan producten voor de horeca, voor de barbecueliefhebber en voor de lifestylegenieter. 

Leren schorten op de beurs 

Op de onlangs gehouden horecabeurs in het MECC in Maastricht kwamen we een fan van al het werk van Dutch Made Leather tegen. Charles van den Bogaart heeft een restaurant in de hoofdstad van Limburg en is zeer te spreken over de kwaliteit en het uitgebreide assortiment.“  Zag je hun leren schorten? Zag je ook dat ze daar op een hele prachtige manier een logo of bedrijfsnaam kunnen verwerken? Ik ben echt fan van hun werk, hoor. Daarnaast vind ik hun assortiment echt getuigen van dat ze verstand van zaken hebben. Verstand van de horeca, verstand van wat men nodig heeft bij een barbecue en hoe ze met hun lifestyle producten het leven mooier maken!”, aldus Charles, die nog een bestelling gaat plaatsen. 

Leren producten tonen klasse 

Charles bekent: “het is niet echt een fetisj van me, maar die leren schorten vind ik dus echt gaaf. En dat in combinatie net alle anderen leren producten die zij aanbieden. Bij die schorten passen dus ook de leren wanten en handschoenen, de messentassen en de complete tafelaankleding. Dutch Made Leather maakt van koken en uit eten gaan weer eens een ander stoer feestje. En met stoer bedoel ik de uitstraling, terwijl dat gelijk ook een vorm van klasse toont!” 

Dutch Made Leather maakt veel moois 

Dutch Made Leather kan de leren schorten personaliseren, maar kunnen dat ook net zo makkelijk doen met alle andere producten die zij in eigen huis maken. Besteketuis, onderzetters, flessenhouders… Dutch Made Leather maakt ze van leer. En nog mooi ook!”, lacht Charles terwijl hij verder loopt over de beurs. Hij had net zo makkelijk bij Dutch Made Leather kunnen gaan werken.