Dankzij Euro manchetten in gebruik genomen

Als loodgieter zijnde, dien je voldoende kennis te hebben om het werk goed uit te voeren. Nu lijkt het eenvoudig, sinds dat ik Euro manchetten in gebruik heb is dit ook eenvoudig. Doordat wij het koppelen en monteren van leidingen sneller willen doen, heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Uiteraard bestaat er voldoende kans om het waar te maken. Al moet ik zegen dat er veel bedrijven afvallen dankzij de hoge kosten welke zij hanteren.

groepsfoto-420x421

Ondernemer zijn is pittig

Ieder beroep is pittig, helemaal wanneer het niet wil vlotten. Enfin, wij zijn uiteindelijk terecht gekomen bij Euromanchetten.nl. Dit bedrijf verkoopt diverse producten om het werk voor ons wat soepeler te laten verlopen. Ik kon het dan ook niet laten en heb een kleine bestelling bij dit bedrijf geplaatst. Nu is het wel zo dat je eerst goed moet bekijken hoe dat je het gaat monteren alvorens je naar de klant gaat. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het eerst bij mij thuis te proberen zodat ik kan zien hoe dat het past.

euromanchetten4-300x77

Dit verliep zo snel en gemakkelijk waardoor ik direct meerdere manchetten heb besteld. Nu dat dit geregeld was kon ik tegen mijn klanten zeggen dat er een nieuwe montagemanier is gevonden. Vrijwel iedereen reageerde hier onwijs enthousiast op waardoor mijn agenda nu overuren maakt!