De beste projectinrichting voor jouw kantoor

Logo-Shiraz

kantoormeubilairNet verhuisd of is je kantoor toe aan vervanging? Dan kan de projectinrichting van Shiraz de oplossing zijn. De mensen van Shiraz hebben al vele projecten mogen verwezenlijken. Hier zijn ze erg trots op. Ze kunnen samen met jou een plan maken voor jouw kantoor. Wil je bijvoorbeeld een vergaderruimte en een ontvangstruimte voor je klanten? Hier kan Shiraz allemaal voor zorgen. Het personeel van Shiraz is gespecialiseerd in het strategisch en ergonomisch inrichten van jouw kantoor. Na het gesprek met jou gaan ze snel aan de slag om jouw droom kantoor te verwezenlijken. Ze leveren alles snel en ze monteren alles in jouw kantoor zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Een mooie showroom

Shiraz heeft een mooie en verzorgde showroom, waar je alle artikelen kunt vergelijken met elkaar. Je kan kijken of de stoelen lekker zitten of dat de tafels wel de goede kleur zijn. Verder is het personeel heel goed in het geven van passend advies over de producten. In de showroom kan je gelijk de artikelen bestellen die je wilt hebben. Na je bestelling wordt er gezorgd dat je zo snel mogelijk je bestelling binnen hebt.

goede website

De website van Shiraz zit net als de showroom ook goed in elkaar. Hij is supersnel en je kan makkelijk alles vinden wat je zoekt door het fijne filtersysteem. Je kan ook zelf een vergadertafel designen op de website. Op de website kun je ook allerlei informatie vinden over Shiraz en wat ze allemaal hebben.