De leukste ideeën om ervoor te zorgen dat ze je onthouden

Na een economisch zwaar jaar als 2020 kunnen de meeste bedrijven wel een steuntje in de rug gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je je bedrijf op de kaart zet in 2021, kun je ervoor kiezen om promotiemateriaal te laten bedrukken met je eigen bedrijfsnaam of -logo. Je kunt van alles laten bedrukken, van pennen tot mondkapjes! Hier verzamelen we wat leuke ideeën.

Lekker hygiënisch 

Je kon er dit jaar niet omheen, heel het jaar stond in het teken van de pandemie. Veel bedrijven hebben hier last van gehad, maar je zou er ook handig op in kunnen spelen. Op http://www.vanhelden.nl/ kun je namelijk allerlei soorten mondkapjes laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Je kunt kiezen uit een set wegwerpmondmaskers of een herbruikbaar exemplaar met een mooi printje. Is een mondmasker niet handig, dan kun je ook kiezen voor een gezichtsscherm. Om de collectie aan te vullen kun je zelfs allemaal kleine verpakkingen handreinigingsgel bestellen of een handspray om mee te nemen. Deze komen hoe dan ook van pas in deze tijd. Je kunt zelfs kiezen voor een sleutelhanger met hygiënesleutel om te voorkomen dat je bepaalde oppervlakken aan moet raken. Dat is nog eens origineel!

Tassen bedrukken

Je kunt ook tassen bedrukken in alle soorten en maten. Of je nu kiest voor een rugzak, boodschappentas of katoenen handtas, een tas is altijd handig. Ook uit duurzaam oogpunt is het bedrukken van een herbruikbare, katoenen tas een mooi statement. Ben je op zoek naar iets dat nog duurzamer is? Dan kun je ook kiezen voor een set afvaltassen om afval in te scheiden. Je maakt het niet alleen makkelijk voor de gebruiker om duurzaam bezig te zijn, maar je zet je eigen bedrijf ook nog eens op de kaart als milieubewust!