De voordeligste en snelste iPhone scherm reparatie Delft

Logo Telgefixt

iPhone reparatieHeb je jouw telefoon laten vallen en is je scherm kapot? Geen probleem. Telgefixt heeft de beste iPhone scherm reparatie Delft. De schermen waar je uit kan kiezen zijn een origineel scherm, een goed scherm van iets lagere kwaliteit en een budget scherm. Deze hebben ook allemaal andere prijzen. Het licht er helemaal aan hoeveel je wilt uitgeven voor een reparatie. Naast schermen kan Telgefixt nog veel meer voor je betekenen. Ze kunnen ook de batterij van je telefoon vervangen. Tot slot kunnen ze ook je camera’s van je telefoon helemaal als vanouds maken. Niet veel bedrijven maken camera’s van merken. Telgefixt heeft hier de spullen voor.

Gemakkelijk een afspraak maken

Telgefixt maakt alleen telefoons op afspraak. Dit doen ze om te zorgen dat iedere klant hetzelfde behandeld wordt en dezelfde service krijgt. Ook kunnen ze veel sneller werken door middel van een rooster die ze op een dag hebben. Ze kunnen zo alles voorbereiden en dat resulteert in een snellere reparatie. Een afspraak kan je gemakkelijk maken via de website van Telgefixt. Dit doe je door in de kalender een datum te vinden die je uitkomt en nog vrij is. Vervolgens kies je de tijd die je uitkomt. Tot slot voer je in welk model telefoon je hebt en welke reparatie je wilt uitvoeren. Zo kan Telgefixt dit klaarleggen voor je en zorgen dat je zo snel mogelijk weer een zo goed als nieuwe telefoon in je handen hebt.

No cure No pay

Telgefixt maakt gebruik van een no cure no pay methode. Dit houdt in dat als ze je telefoon niet kunnen maken je ook niks betaald.