Ga over op online boekhouding!

Boekhoudprogramma

Alles is tegenwoordig online, waarom zou boekhouden dan anders zijn? Het boekhoudprogramma van Kleisteen zorgt ervoor dat jij eenvoudig en veilig kan boekhouden. Binnen het boekhoudpakket moet er meerdere opties beschikbaar zijn. Zo is het mogelijk om online facturen onbeperkt te versturen. Ook is het mogelijk om in vreemde valuta en vreemde talen te factureren. 

Het is niet meer nodig om je facturen in te scannen of te fotograferen. Met ons boekhoudprogramma kan je makkelijk je facturen naar je eigen inbox sturen. Daarnaast hebben we eigen software om UBL-facturen in te lezen. 

Makkelijk te gebruiken 

Als je begint met je eigen onderneming hoog kans dat je nog niet gedacht hebt aan de boekhouding die daarbij komt kijken. Het ondernemen is het leukste gedeelte, de boekhouding iets minder. Toch is er een manier om alles gemakkelijk en overzichtelijk te hebben op een plek. Binnen het programma is jouw administratie duidelijk en overzichtelijk. 

Veel voordelen

Met het programma is het mogelijk om binnen een minuut een factuur te maken en te mailen. Deze facturen zullen als pdf-bijlagen worden verzonden. Je kunt het programma nu 30 dagen gratis uitproberen. Het is maandelijks opzegbaar, zo zit je niet maandenlang vast aan een abonnement. Als bonus geven wij aan startende ondernemers 50% korting gedurende het eerste jaar. 

We kunnen het niet leuker maken, wel gemakkelijker!