Gemakkelijk goederen ophalen en voorraadbeheer

Gemakkelijk goederen ophalen en voorraadbeheer

Draagarm stellingen zijn een type opslagsysteem dat veel wordt gebruikt in magazijnen, fabrieken en distributiecentra. Wanneer er een grote hoeveelheid goederen moet worden opgeslagen, is het eerste waar mensen aan denken, hoe ze deze het beste kunnen organiseren om ze gemakkelijk op te halen en te beheren. Deze rekken zijn misschien niet de meest populaire of de meest moderne manier om dit aan te pakken, maar het kan zeer effectief zijn vanwege hun eenvoud. Als u een magazijn of een magazijn met een groot aantal goederen bezit, zouden deze geweldige rekken moeten zijn waar u in investeert voor een geld-terug-garantie op de lange termijn.

 

Draagarmstellingen zijn gemaakt van aluminium en staal

Een draagarmstelling is een soort metalen stellingsysteem dat qua constructie vergelijkbaar is met een palletrek, maar in plaats van te worden ondersteund door de vloer en het plafond, wordt het vanaf één kant ondersteund. Over het algemeen kunnen draagarmstellingen worden onderverdeeld in twee typen: telescopisch en opvouwbaar. Beide typen hebben dezelfde structuur, maar de eerste vereist meer onderdelen voor montage. Gewoonlijk zijn draagarm stellingen gemaakt van materialen van staal of aluminiumlegeringen en zijn ze gepoedercoat of geverfd voor corrosiebestendigheid. Ze zijn duurzaam en eenvoudig te monteren, daarom spelen ze een belangrijke rol in het opslagsysteem in magazijnen en fabrieken.

 

Industriële opslag

Draagarm stellingen zijn het meest gebruikte type industriële magazijnstellingen. Ze zijn een heel oud concept dat voor het eerst werd gebruikt in het oude Egypte. Het is echter gedurende vele jaren geëvolueerd en veranderd om aan de eisen van verschillende industrieën te voldoen. Industriële magazijnstellingen worden in veel industrieën gebruikt vanwege hun superieure kwaliteit in vergelijking met andere producten. Draagarmstellingen worden vaker gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie, omdat ze van betere kwaliteit zijn in vergelijking met andere soorten industriële opbergrekken. In de voedingsindustrie worden ze gebruikt voor het bewaren van verschillende voedingsmiddelen zoals fruit, groenten en kruiden. In de farmaceutische industrie worden ze gebruikt voor de veilige opslag van chemicaliën en medicijnen.