Inspirerende vergaderlocatie in Arnhem

Vergaderen in Arnhem

Een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem is De Vergaderie. Voor het gemak vergader je vaak op kantoor. Toch kan het voorkomen dat je een externe vergaderruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een heidag, brainstormsessie of strategiebespreking. In dat geval is deze inspirerende vergaderaccommodatie in een herenhuis uit 1865 een aanrader.

Vergaderlocatie in Arnhem

Vergaderlocatie in Arnhem Waarom ga je naar deze vergaderlocatie in Arnhem? Op de eerste plaats om de pracht en praal van het markante herenhuis. Het rijksmonument is adembenemend vanwege de historische elementen. De binnenkomst is haast koninklijk door de marmeren trappen. Maar ook vanwege de prachtige schilderingen op de wanden uit de tijdsperiode van de Art Nouveau. De kamer en suite 1865 heeft verfijnde Neoklassieke schilderingen op het plafond. Bovendien is deze vergaderruimte supercomfortabel ingericht. In het knusse souterrain zijn nog ‘oude witjes’ en een keuken van toen vindbaar. Door de gemoedelijke sfeer voel je je daarom direct thuis in ‘Het Soete Rhijn’.

Gastvrij

Vergaderlocatie in ArnhemOp de tweede plaats is een dag vergaderen bij De Vergaderie echt een feestje vanwege de verzorging. Geen kannen koffie op tafel, maar je drinkt een heerlijke verse cappuccino of latte macchiato. De Italiaanse koekjes, dolci baci, zijn daarnaast verrukkelijk. Voor de gezonde trek staat er bovendien vers fruit. De broodjes bij lunch zijn rijk belegd. Tot slot kun je ook dineren. Je eet wat je wilt: van Hollandse pot tot een culinair meer-gangen diner. Gastvrouw Xandra Derks staat bovenal de gehele bijeenkomst tot je beschikking. Haar persoonlijke benadering geeft je dan ook een welkom gevoel. Kortom, vergaderen is hier leuk.

Makkelijk bereikbaar

Tot slot is deze vergaderlocatie in Arnhem ideaal gelegen. Het herenhuis is namelijk gevestigd in het centrum. Daarom is er voldoende parkeerplaats. Daarbij is openbaar vervoer op loopafstand. Bijkomend voordeel: je kijkt uit op het Lauwerspark. Dat maakt zodoende een wandelingetje tussen het vergaderen door mogelijk. Samengevat: ben je op zoek naar een externe vergaderlocatie? Ga dan naar De Vergaderie in Arnhem. Succes verzekerd!