Jouw carrière begint bij SIRE Life Sciences

Ben jij op zoek naar werk in de biowetenschappen, dan is SIRE Life Sciences de plek om je nieuwe baan te vinden. Dit uitzendbureau brengt werkgevers en werkzoekenden samen door banen te adverteren die in de farmaceutische, biotechnologische of voedsel sectoren worden aangeboden. Ook vind je er werkmogelijkheden bij bedrijven die medische apparatuur ontwerpen en produceren. Het enige wat je moet doen om deze banen te kunnen bekijken en erop te reageren is je inschrijven bij SIRE Life Sciences en je CV up te loaden. Vanaf dat moment ben je in staat om zelf actief naar werk te zoeken en kunnen anderen jouw profiel bekijken als ze op zoek zijn naar iemand met jouw kwalificaties.

Wat doet SIRE Life Sciences?

SIRE Life Sciences is een Nederlands detacheerbedrijf, maar werken met werkzoekenden en werkgevers uit heel Europa. Kwaliteit staat bij hen voorop en dat betekent dat ze altijd blijven zoeken naar de ideale match. Dat doen ze voor freelance opdrachten, voor tijdelijk werk, voor detacheerders en voor vast werk. De medewerkers van dit detacheerbedrijf fungeren als een tussenpersoon en het is hun doel om een zo goed mogelijk passende samenwerking te garanderen. Daar moet dan uiteindelijk resulteren in succesvolle carrières en een vruchtbaar partnerschap tussen alle partijen.

Wat kun je verwachten?

Besluit je om werk te zoeken via SIRE Life Sciences, dan kun je rekenen op een 4-tal beloftes:

●       Eerlijkheid transparantie en verantwoordelijkheid hebben zowel intern als extern prioriteit.

●       Intelligentie staat ook voorop en er wordt gebruik gemaakt van gedetailleerd onderzoek en de laatste technologie bij het optimaliseren van de processen.

●       De nadruk ligt op resultaten en het vinden van de beste kandidaat voor elke vacature.

●       Uitmuntendheid is de standaard voor alle wervingsmethoden en -processen.

Waarom een uitzendbureau?

Je hoeft natuurlijk geen gebruik te maken van de diensten van het Life Sciences Uitzendbureau, maar ze maken je het leven wel een stuk gemakkelijker. Via hen vind je exact wat je zoekt, of dat nu in Nederland is of ergens anders. Daarbij krijg je steun van ervaren medewerkers die niet alleen zorgen dat je jezelf op je best presenteert, maar die ook een werkgever voor je willen vinden waarbij jij je gelukkig voelt.

Hoe schrijf je je in?

Ben jij iemand met vaardigheden in deze sectoren en sta je te popelen om aan je carrière beginnen? Misschien ben je al werkzaam en zie je geen toekomst in je huidige baan? Dan is het tijd om je bij SIRE Life Sciences in te schrijven en je CV aan hen door te geven. Er staat een groot team aan medewerkers voor je klaar om je te helpen bij het presenteren van je grootste vaardigheden en het vinden van de ideale werkgever voor jou. Heb je nog vragen, dan kun je ze ook altijd een bericht sturen en proberen ze deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Of je nu freelancer, werkzoekende, detacheerder of alleen tijdelijk aangesteld wilt worden, bij SIRE Life Sciences vind je vast een match.