NOW-Verklaring online regelen bij blended.law/v/now-verklaring/

Moet je een verklaring gebruiken om je NOW-steun te verantwoorden? Blended.law biedt specialisten die tegen een vaste prijs een verklaring voor je opstellen. Weet je niet welke verklaring je nodig hebt? Dan kan je de QuickScan doen en leggen wij uit hoe je deze aanvraag kunt onderbouwen. Hoe moet de verklaring er uit zien en hoe werkt een NOW-verklaring? In dit artikel leggen we dit allemaal voor je uit.

Wat is NOW-steun en waarom heb ik een verklaring nodig

De tijdelijke Nootmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is door de overheid gemaakt om werkgevers die tijdens de coronamaatregelen een omzetverlies krijgen tegemoet te komen. Met deze tegemoetkoming kan je de werknemers met een vast of flexibel contract blijven doorbetalen en deze zo in dienst houden. Zo blijven we tijdens de crisis zo veel mogelijk banen behouden. Zo voorkomt Nederland een economische crisis en een tekort aan banen.

Hoe hoger de ontvangen bijdrage, hoe meer zekerheid de verklaring moet bieden. Voor tegemoetkomingen tussen €25.000 en €125.000 moet de claim onderbouwd worden met een derden verklaring. Vanaf bedragen van €375.000 moet dit zelfs een beoordelingsverklaring of controleverklaring zijn. Maar hoe kom je aan deze verklaring en hoe weet je welke je nodig hebt.

Op onze website bieden wij een gratis QuickScan aan die laat zien wat voor type verklaring je nodig hebt. Deze QuickScan is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na deze scan weet je precies hoe je de NOW-aanvraag kan verantwoorden. Als je vragen hebt helpen onze specialisten je graag.

Een derden verklaring houdt in dat je verantwoording moet worden verzegeld door een deskundige derde. Dit houdt in dat de derde een verklaring aflegt. Maar hoe kom je aan zo’n deskundige die je kan helpen? Bij blended.law/v/now-verklaring/ kan je vanaf 500 euro al een afspraak maken met een specialist die deze verklaring voor je opstelt. Natuurlijk verschillen de prijzen per verklaring, maar als eenmaal alles is besproken met een van onze specialisten staat de prijs vast zodat je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Heb je een andere verklaring nodig? Bij Blended.Law bieden wij naast een derdenverklaring ook samenstellingsverklaringen, beoordelingsverklaringen en controleverklaringen aan. De specialisten helpen je volledig door het proces van het aanvragen van een verklaring en stellen deze foutloos voor je op. Het resultaat kan vervolgens gebruikt worden als verklaring van ontvangen van het voorschot.

Een NOW-Verklaring via blended.law/v/now-verklaring/

Duizenden ondernemers door Nederland hebben gebruik gemaakt van het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid. De overhoud beschouwt de bedragen als een voorschot, waarbij een tegemoetkoming moet worden verantwoord. Deze verantwoording kan bij Blended.law online worden aangevraagd.

Wij denken graag in oplossingen speciaal voor ondernemers die nu een verklaring moeten overleggen. Met dit doel hebben wij onze website opgezet met heldere producten voor elke ondernemers. Welke verklaring je ook nodig hebt, je kan bij ons terecht.

Op onze website bieden wij een transparante werking met vaste tarieven zodat je als klant niet voor verassingen staat. Ons uitgebreid netwerk van juridische en financiële specialisten staat klaar om te helpen in elke situatie en de juiste verklaring voor je NOW-aanvraag te regelen.