Tip: deurwaarder no cure no pay

Beste lezers, vandaag is het weer tijd voor een goede tip voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over: deurwaarder no cure no pay. Ik help mijn zoon regelmatig met zijn onderneming. Ik heb zelf natuurlijk al veel ervaring en daarom kan ik mijn zoon veel goede tips geven. Ik ben dan ook regelmatig bij hem op kantoor en laatst was dit weer het geval. Mijn zoon had namelijk last van klanten die niet betalen en daarom kwam hij zelf in de problemen. Ik wilde hem hier maar al te graag mee helpen en ik had gelukkig ook de oplossing. Ik heb zelf namelijk vaak een incassobureau ingeschakeld en ik wist nog wel een goed bedrijf. Ik vertelde mijn zoon namelijk over Online-incasso en hij heeft dan ook meteen een afspraak met dit bedrijf gemaakt.

Een goed gesprek!

Inmiddels heeft mijn zoon al een goed gesprek met dit bedrijf gehad en gaat hij er mee samen werken. Dankzij de  deurwaarder no cure no pay regeling hoeft mijn broer niet te betalen als het Online-incasso niet lukt om zijn geld terug te halen bij de klanten. Dit vond mijn zoon erg fijn en inmiddels is er al aardig wat geld voor hem teruggehaald. Hij is erg tevreden met dit bedrijf en hij blijft voorlopig nog wel even zaken met ze doen.