Top kwaliteit lasersnijden

Bij Piant kan je vertrouwen op jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden. Het was voor ons dan ook een makkelijke stap om hier één van onze opdrachten heen te brengen om te laten maken. Wij waren van plan om voor onze nieuwe klanten naambordjes te laten maken. Zeg nou zelf, dat is toch een persoonlijke manier om te bedanken dat zij klant bij ons zijn geworden. De vraag was nu alleen van welk materiaal wij deze wilden hebben. Gaan wij voor hout, metaal, glas of plastic, zelfs steen bestaat uit de mogelijkheden.

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt bij Piant en onze wensen hier op tafel hadden gelegd, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Het leuke was dat er eerst een proefmodel werd gemaakt en daar mocht ik bij zijn. Het was zeker apart om te zien hoe de medewerker van Piant aan de slag ging. Tot de tiende millimeter werd er in het metaal, daar hebben wij voor gekozen, gesneden.  lasersnijden

Naambordjes van metaal

Nadat wij aan de medewerkers van Piant de opdracht hadden gegeven voor het maken van naambordjes door middel van lasersnijden zijn zij meteen aan de slag gegaan. Omdat ik bij het maken van het eerste naambordje aanwezig mocht zijn heeft dat mijn ogen geopend. Zo nauwkeurig heb ik nog nooit iemand zijn werk zien doen. Het resultaat mag er dan ook zijn.  Iedere bestaande klant heeft nu een eigen naambordje van metaal gekregen en de reacties waren allemaal bijzonder leuk. Inmiddels hebben wij alweer een leuk idee, voor een nieuwe opdracht.

lasersnijden