Waarvoor kan je mobiele camerabewaking gebruiken?

Werk je op een werf, tijdens een evenement of op een andere manier op een tijdelijk plek, waardoor er voor een bepaalde tijd een verhoogde vorm van beveiliging nodig is op je locatie? Dan kun je gebruik maken van een mobiele camerabewaking. Deze versterking op het gebied van de beveiliging is uitermate geschikt voor wanneer er tijdelijk wat extra beveiliging nodig is. Bij G4S Safety Solutions wordt de mobiele camerabeveiliging geregeld door @VIEW, een flexibele oplossing om je beveiliging een boost te geven. Maar wat houdt @VIEW in en wanneer kan je het gebruiken? Daarvoor biedt G4S Safety Solutions de antwoorden.

Wat is @VIEW?

@VIEW is het door G4S Safety Solutions aangeboden mobiele systeem voor camerabeveiliging, dat voor een korte periode ervoor zorgt dat je een betere camerabewaking op locatie hebt. Met @VIEW kun je onder andere mensen detecteren en de beelden doorsturen naar G4S, zodat zij deze kunnen analyseren en in het geval dat het nodig is op kunnen treden. Dit optreden gebeurt onder andere door de omgeving te verlichten en een mobiele interventieploeg naar de locatie te sturen. Dit alles om ervoor te zorgen dat je werkplek zo veilig mogelijk blijft en er geen ongenode gasten rondlopen.

Waarvoor kan je het gebruiken?

Voor alle projecten waar je tijdelijk meer beveiliging nodig hebt is het aan te raden om van mobiele camerabewaking gebruik te maken. Hier moet je onder andere denken aan werven waar je bezig bent met een bouwproject of op een industrieterrein waar je alleen een gebouw hoeft op te leveren en daarna naar de volgende klus kan. Vooral voor festivals en evenementen is het gebruik van mobiele camerabewaking @VIEW erg geschikt, omdat je hier maximaal maar een paar dagen achter elkaar aan het werk bent, maar er toch zeker van wilt zijn dat er niets vreemds met je kostbare spullen en apparatuur gebeurt. Kies voor veiligheid én gemak in één door via G4S het mobiele camerasysteem @VIEW te gebruiken, zodat je niets aan het toeval over hoeft te laten.