Anera was de redder in nood

Anera

Anera Goed bedrijf gevonden

Anera was echt onze redder in nood! De laatste tijd lopen de zaken erg goed en hebben wij er veel werk bij gekregen. Echter werd ons magazijn echt veel te klein. Tijd, geld of ruimte om te verhuizen was er niet. Nieuwe panden bezoeken en beoordelen is op zich zelf al een hele taak en dat zagen wij nog niet zitten. Online ben ik gaan zoeken naar mogelijke oplossingen om ons magazijn op een efficiente manier uit te breiden. Toen zag ik Anera voorbij komen en ik raakte gelijk benieuwd wat zij te bieden hadden. Na de website eens goed te hebben bekeken, wist ik dat zij mij verder konden helpen. Met Anera heb ik toen gebeld om te vragen naar mogelijkheden en zij hadden van alles in petto! Natuurlijk vertelde ik eerst wat wij nodig hadden en zij wisten dat wel wat voor. In ons magazijn hebben zij toen opgemeten en bepaald wat zij ervan konden maken. Met een magazijnvloer zouden wij al erg ver komen! Een dag later kreeg ik een offerte binnen, waar ik erg blij van werd. De kosten vielen reuze mee! Ik had iets veel duurders verwacht.

 

Anera

Kwaliteit voor een mooie prijs

Inmiddels staat de magazijn vloer in het magazijn van ons bedrijf en kunnen wij er weer een tijd tegenaan. Wij zijn er ontzettend blij mee. De vloeren zijn van zeer goede kwaliteit en dat voor maar een klein prijsje! Wij hadden op niets beters kunnen hopen.