Tip: een handige kuipstoel in de kantine

ergo10Mijn tiende bericht! Ik besloot deze mijlpaal te vieren met een bericht dat eenieder wel aangaat, dat elke ondernemer handig uitkomt. Huis je namelijk in een eigen pand, dan is het aanbevelenswaardig aan een goede inrichting te voldoen. En op dat terrein heb ik een goede tip voor je: namelijk de kuipstoel van het bedrijf Ergoquip.

Ergoquip faciliteert je bedrijfspand

Ik heb het hier over kuipstoel Arena, een stoel die gemakkelijk stapelbaar is, waardoor ‘ie ook vaak als zaalstoel gebruikt wordt. Omdat je de stoelen aan elkaar kunt koppelen, is het tevens een stoel die volledig goedgekeurd is door de brandweer – en daarmee handig voor in zaalopstellingen. Hij is namelijk veilig in gebruik boven de, laten we zeggen, honderd stuks. Maar ook in kantines zie je deze stoel vaak terug.

ergo11

Zo ook te zien op bovenstaande foto, een van de kantine van mijn eigen bedrijf. Ik heb een groot bedrijf en wij nemen meestal tegelijkertijd pauze, hoewel dat altijd een beetje op natuurlijke wijze gaat. ergo9Ik zal niet zeggen dat de aula altijd gevuld is, maar als je iedereen van het bedrijf op hetzelfde moment erin hebt, dan is het maar beter dit ook daadwerkelijk te kunnen faciliteren. Ergoquip is een zeer prettig bedrijf dat een goede service levert en scherpe prijzen hanteert. Deze Arena stoel hebben we met een grote staffelkorting kunnen krijgen, want hoe groter de oplage waarin je ‘m bestelt, des te voordeliger het voor je wordt. Aldus, Ergoquip en de stoel zelf zijn een regelrechte aanbeveling voor de ondernemer die het bedrijfspand op voordelige en toch effectieve wijze aangekleed wil hebben.