Bekijk website van JorShop voor de beste refurbished devices

jorshop

JorShop is een website die refurbished devices verkoopt aan particulieren en bedrijven. Dit doen ze al een lange tijd en hebben daarom veel ervaring. Refurbished devices zijn devices die zijn gerepareerd met originele onderdelen en weer helemaal als nieuw gemaakt zijn. Het voordeel is dat je een voordelige prijs betaald in plaats van de volledige prijs voor een nieuw device. Ook is dit beter voor het milieu omdat je een recycled device koopt. Naast de refurbished telefoons hebben zo ook een fysieke winkel in De Rijp. Dit ligt dichtbij Alkmaar.

iPhones

Goede klantenservice

Als je niet helemaal tevreden over de telefoon die je hebt besteld? Dan hanteert JorShop een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Naast het verkopen van toestellen kopen ze ze ook op. Als je ervoor kiest om je telefoon te verkopen aan JorShop krijg je een betere prijs in plaats van als je hem inlevert bij het bedrijf waarvan deze is. Je krijgt een jaar lang garantie op het toestel dat je koopt bij JorShop. Verder is de verzending volledig geregeld. Ze pakken het device goed in en hij wordt voorzichtig naar de bestemming gebracht. Via de website kan je de klantenservice van JorShop bereiken. Dit kan via het contactformulier of via de telefoon.

Goed verzorgde winkel

De winkel van JorShop is gemakkelijk te bereiken met de auto. De winkel zelf ziet er goed uit en er is genoeg plek om even te wachten op de reparatie. Ook kun je in de winkel alle telefoons voor jezelf bekijken en kijken hoe ze in de hand liggen.