Beveiligde sloten

Lipsslot

Voor het voorkomen van een inbraak heb je geen duur inbraakbeveiligingssysteem nodig maar goede sloten. De criminelen dat aan woninginbraken doen zijn opportunisten en slaan toen wanneer ze hun kans zien.

Inbraken gebeuren vaak wanneer mensen nalatig zijn door bijvoorbeeld hun deur niet op slot te doen of oude sloten blijven gebruiken. Oude sloten kunnen criminelen makkelijk met een schroefmachine forceren en binnen enkele seconden binnen zijn, maar met de nieuw beveiligde sloten kunnen ze dit niet. Je kunt een slotenmaker Den Haag beveiligde sloten laten installeren dat cilinder trekker onmogelijk maakt. Zo wordt het voor de criminelen een stuk moeilijker.

Veiligheidssloten1Het belangrijkste wat je moet onthouden is altijd de deur op slot doen. Dit voorkomt meer inbraken dan wat dan ook. Ook al ga je even wandelen met je hond of even wat melk halen. Een crimineel heeft maar een paar seconden nodig om de deur open te flipperen en een paar minuten om wat spullen mee te nemen. Als de deur op slot zit is flipperen niet mogelijk.

Vergeet je vaak de deur op slot te doen? Laat een slotenmaker Den Haag dan een slot installeren dat zelf op slot gaat. Zo een slot gaat vanzelf op slot iedere keer dat de deur dichtgaat en is zo dus altijd beveiligd.

http://www.locksecure.nl

https://www.hofstadsecurity.nl

http://a1beveiliging.nl