De beste iPhone reparatie Rotterdam vind je bij The Repair House

The Repair House

reparatie-schadeHet is iedereen bij wellis gebeurd, je laat je telefoon vallen waardoor je telefoon door de val kapot is gegaan. Je bent voor een iPhone reparatie Rotterdam bij The Repair House aan het juiste adres. Zowel bij het filiaal in Eindhoven als in Rotterdam werken deskundige monteurs die al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het repareren van telefoons. 

Hoogwaardige kwaliteits reparaties

Bij The Retailer House werken deskundige monteurs die speciale trainingen hebben gehad om telefoons te mogen repareren. Doordat zij al veel jaren telefoons en dergelijke repareren hebben zij al van alles voorbij zien komen. Hierdoor kunnen zij de telefoons van de klanten in de meeste gevallen altijd binnen een half uur repareren. Dit kan echter afwijken bij waterschade, problemen aan de chip of met de wifi verbinding. De klant staat bij The Repair House altijd op nummer 1. Het bedrijf gebruikt daarom ook alleen maar 100% kwaliteitsonderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren. je zult als klant daarom ook 12 maanden garantie krijgen op de reparaties die zij uitvoeren omdat het bedrijf garant staat voor de kwaliteit van zowel de onderdelen als de reparaties die zij uitvoeren. 

Langskomen wanneer jou dat uitkomt 

Het is bij The Repair House mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Hierdoor kun je altijd al langskomen wanneer jou dit het beste uitkomt. Voordat de reparatie van start gaat zul je heldere uitleg krijgen over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn.