Een pen als relatiegeschenk

Wanneer je als ondernemer mooie relatiegeschenken zoekt heb je erg veel keuze. Een mooie vulpen online kopen is misschien niet het eerste waar je aan denkt, toch zou je dit eens moeten overwegen. Bijna iedereen schrijft wel eens, ook in deze tijd van telefoon en e-mail. Dat varieert van een kaartje tot hele boeken. Een fijne pen is dan ook bijna altijd een welkom geschenk. Vroeger was een gegraveerde pen als cadeau bij een jubileum op het werk bijna net zo gewoon als het horloge dat het bijna spreekwoordelijk is geworden. Waarom zou je dat niet in ere herstellen. Misschien is het in de huidige tijd niet voor iedereen het meest voor de hand liggende relatiegeschenk, maar zeker voor de wat oudere generatie kan het nog steeds een mooi cadeau zijn. Onderschat ook de wat jongere mensen niet die blij verrast zullen zijn met dit praktische, maar toch stijlvolle cadeau.

 

Van betaalbaar tot exclusief

De keuze is groot wanneer je een pen wil kiezen. Bij een Parker pen en Parker vulling winkel vind je altijd een model, kleur of soort pen die past bij de ontvanger. Het hoeft niet altijd een vulpen te zijn, ook een ballpoint of een moderne fineliner hebben de meeste merken wel in het assortiment. Een vulpen is wel een klassieker, maar het kan praktischer zijn een fineliner cadeau te krijgen. Ook die zijn er in alle soorten en maten. Bij de Parker Pen Company zijn ze er ook in alle prijsklassen en dat is ook een fijne wetenschap. Is een Parker nog te betalen, bij Montblanc pennen wordt het een beetje een ander verhaal. Daar moet diep voor in de buidel worden getast. Je krijgt er wel wat voor terug: exclusiviteit, een prachtige pen, een chique uitstraling en geweldige materialen. Het is een relatiegeschenk dat je niet voor iedereen in de kast hebt liggen, maar er kunnen gelegenheden zijn waarbij een Montblanc pen het passende geschenk is. Wanneer er een hele grote order afgesloten is bijvoorbeeld.

 

Duurzaamheid en historie

Wanneer je als bedrijf milieuvriendelijk uit de hoek wilt komen, moet je een Lamy pen kopen. Dat zijn mooie pennen, betaalbaar en kwalitatief goed. Het bedrijf legt extra nadruk op duurzaamheid in het materiaalgebruik en in de fabriek wordt tijdens de productie ook heel goed gelet op milieuvriendelijkheid. Dat kan op zich al een reden zijn om voor dit merk te kiezen, maar wanneer je bedrijf onderneemt in de duurzaamheidshoek of veel zaken doet met bedrijven die daar waarde aan hechten, dan is het helemaal een geweldige extra. Vergeet niet de boodschap ook over te brengen. Niet iedereen weet dat Lamy zich daar zo mee bezig houdt. Wil je een betaalbare en moderne klassieker, dan zijn Waterman rollerball pens een relatiegeschenk voor alle gelegenheden. Een merk dat bij iedereen wel een belletje doet rinkelen, het bedrijf is wereldberoemd en al heel oud. Een rollerball is een fijn schrijvend model uit de Waterman collectie. Het gaat een cadeau worden dat niet alleen in de kast ligt te pronken, maar daadwerkelijk gebruikt gaat worden.