Professioneel communiceren dankzij taaltraining Nederlands

logo_website_taaltrainingen

amsterdam grachtDe Nederlandse taal kan nogal ingewikkeld zijn, omdat het redelijk dynamisch is. Zelf twijfel ik ook vaak of woorden wel of niet aan elkaar geschreven moeten worden. Als bedrijf is het belangrijk om op een duidelijke en professionele manier te communiceren. Professionaliteit is heel erg belangrijk om serieus genomen te worden en daarom ben ik voor mijn personeel op zoek gegaan naar een taaltraining Nederlands.

Taaltraining

Spellingsfouten en verkeerde zinnen vind ik persoonlijk heel erg vervelend en storend. De laatste tijd zag ik iets te veel fouten in professionele brieven en daarom leek het mij een goed idee om de grammatica van het personeel een beetje bij te spijkeren doormiddel van een taaltraining Nederlands.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Via het internet ben ik terecht gekomen bij Boot taaltrainingen. Het bedrijf stond heel erg goed aangeschreven dankzij de goede taaltrainingen en daarom had ik besloten om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heb ik besproken wat ik belangrijk vond en waar de verbeterpunten lagen. Aan de hand hiervan is er een plan gemaakt.

Het personeel heeft enthousiast meegedaan aan de taaltrainingen. In het begin had ik verwacht dat er wat weerstand zou zijn, maar daar heb ik gelukkig helemaal niks van gemerkt.

Sinds de trainingen merk ik dat er een stuk minder fouten worden gemaakt. Er wordt nu ook beter nagedacht bij het maken van een brief en dat vind ik vooral belangrijk. Op deze manier wordt er wel voor gezorgd dat de kwaliteit van de communicatie een stuk hoge ligt!